Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
UA Divulga - Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i)

presentació


La Universitat d'Alacant presenta la NIT EUROPEA DE LA INVESTIGACIÓ 2019 i se suma així a les més de 370 ciutats de 30 països europeus que hi participen. Organitzat des de UA Divulga, Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Universitat d'Alacant, tindrà lloc divendres que ve 27 de setembre de 2019, des de les 17 hores fins a la 1 de la matinada, al campus de Sant Vicent del Raspeig.

Al voltant de 400 investigadores/és i estudiants de tots els centres de la UA participen en aquesta posada de llarg de la ciència oberta a tota la societat, en la qual es podrà gaudir de més de 35 activitats que abasten totes les àrees de coneixement.

Descobreix el programa de la Nit Europea de la Investigació de la UA i VINE A VIURE LA CIÈNCIA! #UAdivulga


asdads


asdads


asdads


asdads

AVÍS A TOTS ELS PARTICIPANTS. S’informa que la UA podrà prendre fotografies i /o gravar vídeos en la sessió.

D’acord amb el que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades, us informem que les dades personals que s’hi recapten (característiques personals en suport imatge i so) s’inclouen en l’activitat de tractament «28 Enregistrament d’actes» i són tractades amb la finalitat de difondre i promocionar les activitats organitzades per la Universitat d’Alacant, i particularment la «Nit Europea de la Investigació». La legitimació d’aquest tractament es basa en el compliment d’una missió d’interès públic per la Universitat d’Alacant. Les vostres dades no seran cedides a tercers, tret d’obligació legal. Us informem que podeu exercir els vostres drets en relació amb el tractament de les dades personals d’accés, rectificació i supressió, entre d’altres, mitjançant sol·licitud dirigida a la Gerència de la Universitat en el Registre General de la Universitat d’Alacant, o bé a través de la Seu Electrònica (https://seuelectronica.ua.es/va/). Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades, els vostres drets i la política de privacitat de la Universitat d’Alacant en l’enllaç següent: https://seuelectronica.ua.es/va/privadesa.html   Més informacióPer a més informació:

nitinvestigacio@ua.es